Colici/diaree copiiEnterocolite acute adulti

Compliflora

O floră intestinală sănătoasă și echilibrată

O floră intestinală sănătoasă și echilibrată este esențială pentru menținerea și îmbunătățirea imunității organismului deoarece peste 70% din imunitatea naturală a organismului se află la nivelul florei intestinale. Astfel, menţinerea sau refacerea florei intestinale are o importanţă covârşitoare asupra sănătăţii, de aceea administrarea de prebiotice, probiotice sau cel mai bine de simbiotice (asocierea dintre prebiotice şi probiotice) este foarte importantă, dacă se tinde spre o viaţă sănătoasă.

Probioticele sunt bacteriile „bune”, care au capacitatea de a menține și de a restabili echilibrul florei intestinale și de a susține sistemul imun. Acestea favorizează echilibrul florei intestinale și îmbunătățesc activitatea barierei intestinale contra agenților patogeni externi. Totodată, probioticele stimulează sistemul imunitar în lupta contra infecțiilor de sezon.

Prebioticele sunt substanțe nedigerabile care reprezintă un nutrient al probioticelor și favorizează dezvoltarea bacteriilor benefice (bifidobacterii și lactobacili), ceea ce determină un efect inhibitor asupra dezvoltării bacteriilor patogene, prevenind infecțiile.

COMPLIFLORA BABY PICĂTURI 2 ÎN 1

cu tehnologie inovativă de microîncapsulare pentru creşterea semnificativă a viabilităţii bacteriilor în timpul tranzitului prin tractul gastrointestinal.

adjuvant în tratamentul bolii diareice acute prin:

 • stimularea răspunsului imunitar
 • prevenirea şi tratarea eczemei atopice
 • prevenţia şi tratamentul alergiilor

în enterocolita ulceronecrotică

Dacă produsul a fost depozitat în frigider, așteptați câteva minute înainte de folosire. Apoi agitați bine flaconul până se omogenizează suspensia. Picăturile pot fi administrate direct (prin picurare în gură sau într-o linguriță) sau amestecate cu lichide reci sau călduțe (apă, lapte, suc de fructe sau iaurt) și administrate cu lingurița. Este recomandată administrarea produsului în timpul mesei.

Doză și mod de administrare:

 • sugari şi copii cu vârsta sub 12 ani: 1 x 5 picături / zi
 • copii cu vârsta peste 12 ani şi adulţi: 2 x 5 picături / zi
Culturi de bacterii lactice

5 picături
Lactobacillus rhamnosus GG 2.5 x109 CFU*
Bifidobacterium lactis BS01 2.5 x109 CFU*

10 picături
Lactobacillus rhamnosus GG 5 x109 CFU*
Bifidobacterium lactis BS01 5 x109 CFU*


CFU* – unităţi formatoare de colonii

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni pentru că ele conţin informaţii importante despre folosirea acestui produs. Dacă aveţi alte întrebări, vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul.

• Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viaţă sănătos.
• A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
• A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici

Compliflora baby picături este condiţionat sub formă de suspensie ce conţine culturi vii de bacterii lactice, în microcapsule, care colonizează atât intestinul subţire (Lactobacillus rhamnosus GG), cât și intestinul gros (Bifidobacterium lactis). Tehnologia inovativă de microîncapsulare permite creșterea semnificativă a viabilităţii bacteriilor în timpul tranzitului prin tractul gastrointestinal. Compliflora baby picături este un produs destinat sugarilor, copiilor și adulţilor.

Ingrediente: ulei de măsline extravirgin (agent de încărcare), tulpini de bacterii lactice: Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) și Bifidobacterium lactis BS01, d-alfa tocoferil acetat (antioxidant).

Mod de administrare: Dacă produsul a fost depozitat în frigider, așteptaţi câteva minute înainte de folosire. Apoi agitaţi bine flaconul până se omogenizează suspensia. Picăturile pot fi administrate direct (prin picurare în gură sau într-o linguriţă) sau amestecate cu lichide reci sau călduţe (apă, lapte, suc de fructe sau iaurt) și administrate cu linguriţa. Este recomandat să se administreze produsul în timpul mesei.

Doza recomandată:
Sugari și copii cu vârsta sub 12 ani: 5 picături o dată pe zi.
Copii cu vârsta peste 12 ani și adulţi: 5 picături de două ori pe zi.

5 picături reprezintă o doza unică care conţine 5 miliarde de bacterii de Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) și Bifidobacterium lactis BS01.

Cantitate netă: 5 ml

Termen de valabilitate: A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul … (luna, anul) menţionat pe partea laterală a pachetului.

 

Depozitare: Produsul conţine culturi vii de bacterii care sunt sensibile la caldură şi umiditate crescută. A se depozita la temperatura camerei sau în frigider (2-25°C).

A se folosi în 30 de zile de la deschidere.

 

Compliflora Baby

10 plicuri 2,4 g

Producător:

Pamex Pharmaceuticals GmbH,

Germania

Deţinător notificare / Responsabil cu punerea pe piaţă:

S.C. 3F Plantamed S.R.L., Calea Victoriei 103-105,

Sector 1, Bucureşti. Tel: 021 316 8931, Fax: 021 312 9580

www.3fplantamed.ro

COMPLIFLORA PLICURI 4 ÎN 1

plicuri cu barieră de aluminiu încărcate cu gaz neutru pentru protecţia culturilor de probiotice şi levuri

 • asociat cu antibioterapia pentru prevenţia diareei;
 • în alergii alimentare;
 • în reglarea tranzitului instestinal;
 • în tratamentul diareei infecţioase, inclusiv Clostridium dificile
 • în boala inflamatorie intestinală

Mod de administrare:

Se dizolvă conţinutul unui plic în lichid rece sau călduţ, de exemplu în apă, lapte, lapte praf sau hrană semisolidă. A se folosi întregul conţinut al plicului. A se consuma imediat după preparare.

Dozaj:

 • sugari şi copii cu vârsta sub 3 ani: 1 plic/zi
 • copii cu vârsta peste 3 ani şi adulţi: 2 plicuri/zi
Culturi de bacterii lactice

5 picături
Lactobacillus rhamnosus GG 2.5 x109 CFU*
Bifidobacterium lactis BS01 2.5 x109 CFU*

10 picături
Lactobacillus rhamnosus GG 5 x109 CFU*
Bifidobacterium lactis BS01 5 x109 CFU*


CFU* – unităţi formatoare de colonii

Compliflora este un simbiotic destinat sugarilor, copiilor şi adulţilor.

Compliflora a este un simbiotic destinat sugarilor, copiilor şi adulţilor. şi două tulpini de bacterii lactice, care colonizează atât intestinul subţire (Lactobacillus de drojdie (Saccharomyces boulardii) rhamnosus GG), cât şi intestinul gros (Bifidobacterium lactis). În plus, conţine fructo-oligofructoză, care este un nutrient special pentru bacterii. Forma de condiţionare (pudră solubilă) îi permite utilizarea şi la sugari.

Doza recomandata: 1 plic pe zi

Metoda de preparare: : Sugari şi copii cu vârsta până la 3 ani: se dizolvă conţinutul unui plic în lichid rece sau călduţ, de exemplu în Copii cu vârsta peste 3 apă, lapte, lapte praf sau hrană semisolidă. se dizolvă conţinutul unui plic în apă călduţă, lapte ani şi adulţi: călduţ sau iaurt. A se folosi întregul conţinut al plicului. A se consuma imediat după preparare.

Informaţii IMPORTANTE: Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! sau proteină lapte Produsul poate conţine urme de proteină din
. Nu utilizaţi produsul dacă aveţi cunoştinţă de soia din hipersensibilitate (reacţie alergică) la oricare din ingredientele din compoziţia produsului.
nu conţine conservanţi sau coloranţi
nu conţine arome sau potenţatoare de miros
nu conţine gluten sau lactoză

Ingrediente: maltodextrină (agent de încărcare), fructo-oligofructoză, culturi vii liofilizate de drojdie Saccharomyces boulardii, culturi liofilizate vii de bacterii lactice: Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 şi Bifidobacterium lactis BS01, dibehenat de glicerol (emulsifiant).

Depozitare: Produsul conține culturi vii de bacterii si drojdie care sunt sensibile la căldură si umiditate crescută. A se depozita la temperatura camerei sau in frigider (2-25°C).

Conținut: 10 plicuri a 2,4 g
Greutate netă: 24 g

Notificare: AA 8287/2015
Eliberată de:
Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale,
Aromatice şi Produse ale Stupului
Producător:
Pamex Pharmaceuticals GmbH, Germania
Deţinător notificare:
S.C. 3F Plantamed srl
Calea Victoriei 103-105, Sector 1,
Bucureşti
Tel: 0213168931, Fax: 0213129580
www.3fplantamed.ro