AntirefluxToată familia

Gastrotuss light

SIROP ANTI-REFLUX HIPOCALORIC

Reduce timpul de staţionare a conținutului gastric în stomac.

Gust plăcut, fără gluten, făra lactoză.

Gastrotuss® Light este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, adjuvant în tratamentul refluxului gastroesofagian și/sau laringofaringian pentru a reduce simptomele legate de acesta, cum ar fi: regurgitare acidă sau bazică, pirozis (arsuri la stomac), globus faringian (senzația de nod sau de corp străin în gât), inflamație rinofaringolaringiană, eructație, balonare abdominală, tuse, disfonie (afectare a vocii) și toate cazurile de tulburări care au refluxul gastroesofag și/sau laringofaringian ca şi cauză principală sau concomitentă a acestora. Gastrotuss® Light este un adjuvant în procesele de reepitelizare ale mucoasei gastroesofagiene și/sau laringofaringiene.

Gastrotuss® Light are un conținut scăzut de calorii și sodiu, fiind indicat pentru tratamentul refluxului chiar și la pacienții supraponderali /obezi, pacienții diabetici și în toate cazurile în care este necesară o dietă hipocalorică și/sau săracă în sodium.

Agitați bine înainte de folosire.
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: Luați o doză de 10-20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: Luați o doză de 20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
Pentru uz oral.

Sorbitol, alginat de magneziu, simeticonă, bicarbonat de potasiu, gumă de xantan, p-hidroxibenzoat de metil, EDTA sare disodică, hidroxid de potasiu, p-hidroxibenzoat de propil, D-pantenol, sucraloză, aromatizant, apă purificată.

Fără gluten și lactoză.

Vă rugăm să citiți cu atenţie acest prospect înainte de a începe să utilizați acest produs.

1. Ce este Gastrotuss® Light și pentru ce se utilizează
Gastrotuss® Light este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat pentru tratamentul refluxului gastroesofagian și/sau laringofaringian pentru a reduce simptomele legate de acesta, cum ar fi: regurgitare acidă sau bazică, pirozis (arsuri la stomac), globus faringian (senzația de nod sau de corp străin în gât), inflamație rinofaringolaringiană, eructație, balonare abdominală, tuse, disfonie
(afectare a vocii) și toate cazurile de tulburări care au refluxul gastroesofag și/sau laringofaringian ca şi cauză principală sau concomitentă a acestora. Gastrotuss® Light este un adjuvant în procesele de reepitelizare ale mucoasei gastroesofagiene și/sau laringofaringiene.
Gastrotuss® Light reduce timpul de staţionare a conținutului gastric în stomac.
Gastrotuss® Light are un conținut scăzut de calorii și sodiu, fiind indicat pentru tratamentul refluxului chiar și la pacienții supraponderali /obezi, pacienții diabetici și în toate cazurile în care este necesară o dietă hipocalorică și/sau săracă în sodiu.
Pentru uz oral.

2. Ce trebuie să știți înainte să luați Gastrotuss® Light
• Nu luați Gastrotuss® Light în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare din ingredientele produsului (enumerate în secțiunea 6).
• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua Gastrotuss® Light.
• Produsul poate fi mai mult sau mai puțin vâscos, fără o deteriorare a calității acestuia.

3. Cum să utilizaţi Gastrotuss® Light
Agitați bine înainte de folosire.
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: Luați o doză de 10-20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: Luați o doză de 20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.

4. Atenționări
• În caz de reacție adversă, întrerupeți utilizarea și consultați un medic.
• Nu depășiți dozele recomandate, urmați instrucțiunile.
• Se recomandă administrarea Gastrotuss® Light cu cel puțin 1 oră înainte sau după administrarea oricărui medicament.
• Nu utilizați acest produs dacă ambalajul original nu pare intact sau există dovezi de modificare (de exemplu, dacă este re-etichetat).
Modificarea și/sau neintegritatea ambalajului ar putea compromite cerințele de siguranță ale produsului.
• Nu utilizați acest produs după data de expirare afișată pe ambalaj.
• Data de expirare se referă la produsul intact și depozitat corespunzător.

5. Cum se păstrează Gastrotuss® Light
• A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
• Închideți bine flaconul după utilizare.
• A se păstra la temperatura camerei și departe de sursele de căldură.

6. Alte informații
Ingrediente: Sorbitol, alginat de magneziu, simeticonă, bicarbonat de potasiu, gumă de xantan, p-hidroxibenzoat de metil, EDTA sare disodică, hidroxid de potasiu, p-hidroxibenzoat de propil, D-pantenol, sucraloză, aromatizant, apă purificată.
Fără gluten și lactoză.

Prezentare
Flacon de 200 ml cu o lingură de măsurare.
Unitate destinată pentru piața din România.

Distribuitor:
S.C. 3F Plantamed S.R.L.,
Calea Victoriei 103-105, Sector 1, Bucureşti
Tel: 021 316 8931, Fax: 021 312 9580
www.3fplantamed.ro

Prezentare

Flacon de 200 ml cu o lingură de măsurare.