Afte adultiAfte varstniciBoli contagioase adultiBoli contagioase copiiViroze respiratorii  adultViroze respiratorii copii

Spray AntiViral

Susține apărarea naturală a organismului oprind infecția virală prin acțiune astringentă și antivirală directă.

Calmează durerea și senzația de arsură provocate de herpangine, afte

Reface mucoasa bucală sensibilă, iritată, rănită sau afecțiunile inflamatorii ale mucoasei faringiene și ale gingiilor

De primă intenție ca adjuvant în:
• stomatite aftoase, herpangine
• iritații ale mucoasei bucale determinate de proteze

Se pulverizează soluția pe zonele afectate din prima zi, cât de des posibil, în fiecare oră; în următoarele 2 zile, se aplică o dată la 2 ore, iar în continuare de 3 ori pe zi.

Spray-ul ANTIVIRAL conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar (Quercus cortex) și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care calmează iritația mucoasei bucale și ajută la regenerarea acesteia. Scoarța de stejar are un efect antiinflamator, astringent și antiviral, în timp ce rădăcina de lemn dulce inhibă aderența virală și pătrungerea în celule.
În plus, dexpanthenolul din compoziția spray-ului stimulează cicatrizarea și vindecarea mucoasei bucale.

Stimată utilizatoare, stimate utilizator

Spray-ul ANTIVIRAL este un produs special conceput pentru mucoasa bucală iritată, sensibilă, ranită sau pentru afecţiunile inflamatorii ale mucoasei faringlene şi ale gingiilor. Spray-ul ANTIVIRAL conţine o combinaţie de extracte naturale din scoarţă de stejar (Quercus cortex) şi rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care calmează iritația mucoasei bucale şi ajută la regenerarea acesteia. În plus, dexpanthenolul din compoziția spray-ului stimulează cicatrizarea şi vindecarea mucoasei bucale.

În infecţiile virale precum aftele, mucoasa bucală este prima agresată şi aceasta se inflamează, de multe ori apărând ulceraţii, afte. Aftele apar frecvent pe cerul gurii, pe gingii şi pe partea internă a obrajilor şi sunt însoțite de dureri şi arsuri puternice care pot dura chiar şi până la 2 săptămâni. La copii, aftele sunt uneori foarte grave, ajungând chiar să împiedice alimentaţia datorită durerilor puternice.

De asemenea, protezele dentare, aparatele dentare pot irita mucoasa bucală și cauza ulceratil. Igiena bucală deficitară favorizează şi ea apariţia acestor iritatii ale mucoasei bucale cât şi aparitia unor procese de fermentare în cavitatea bucală. Urmarea este un miros neplăcut al gurii şi iritarea mucoase bucale.

Folosirea SPRAY-ULUI ANTIVIRAL de la primele semne cum sunt senzaţia de tensiune, mâncărime sau arsură la nivelul mucoasei bucale impiedică avansarea leziunilor şi favorizează vindecarea.

Compozitie (INCI): Aqua, Alcohol Denat, Glycyrrhiza Glabra Radix, Quercus cortex, D-Panthenol. Administrare:

1. La prima utilizare: indepărtaţi capacul pompitei şi apăsați de 2…3 ori pentru activarea acesteia.

2. Aplicați soluţia cât mai des în primele zile (din oro in oră), côte 1-2 pufuri pe zonele afectate.

3. Puneţi la loc capacul pompiței pentru a evita oposarea accidentala.

Aşteptați câteva minute inainte de a introduce in cavitatea bucala alimente sau lichide.folosit corect, puteti fi siguri ca neplacerile vor ceda in primele zile, tar mucoasa bucată ce va linişti şi regenera. SPRAYUL ANTIVIRAL ajută la regenerarea naturală a mucoasei bucale.

În sezonul rece, în perioada schimbărilor de temperatură, când numărul virozelor respiratorii si faringitelor creşte semnificativ, dar şi în sezonul cald, când apar infecţii virale cu un grad mare contagiune, zona gurii şi a nasului reprezintă principala poartă de intrare a virusurilor în organism, iar absorbţia prin mucoasa bucală se face foarte rapid. De aceea, folosirea spray-ului ANTIVIRAL de la primele semne ale inflamației mucoasei bucale şi faringiene susţine apărarea naturală a organismului.

Produsul se găseşte numai în farmacii. Întrebați farmacistul dumneavoastrăl

Acest produs este fabricat de ROMVAC COMPANY S.A.

Pentru S.C. 3F Plantamed S.R.L., Calea Victoriei 103-105, Sector 1, 010068 Bucureşti

Tel: 021 316 8931/021 316 8935; Fax: 021 312 9580, www.3fplantamed.ro