Utile

Începe şcoala în siguranţă. Ai grijă de copilul tău!

Anul acesta, pe lângă bolile colectivității care apar în fiecare an printre copiii de vârstă (pre)școlară, persistă și amenințarea noii tulpini a virusului SARS Cov-2. De aceea avem nevoie de un kit de siguranță.

În colectivitate, și în special la școală, cei mici mai uită să se spele pe mâini.  De aceea, virozele au toate șansele să se răspândească temeinic și rapid.  Iar majoritatea părinților știe că începerea unui nou an școlar vine aproape la pachet cu răceala celui mic. În diversele sale forme de manifestare. Doar cu secreții nazale, cărora li se pot adăuga tusea, febra, sau chiar mai grav, transformându-se în otite.

Este adevarat că pe măsură ce copiii cresc în vârstă, nu se mai îmbolnăvesc la fel de des. Sau febra nu mai e atât de mare și nu mai durează la fel de mult. Dar motivele de îngrijorare nu dispar. Bolile sunt mai numeroase, tulpinile virale se modifică mai des, iar bacteriile devin mai rezistente la antibioticele prea des folosite și cu mult prea multa usurință.

Ce nu putem face este să excludem copilul din colectivitate.  El trebuie să meargă la grădiniță sau la școală. Dar în același timp le putem pregati organismul pentru a putea face mai bine față atacurilor virusurilor și bacteriilor.

Kitul de siguranță pe care îl propunem este compus din trei produse testate clinic ale căror proprietăți au fost demonstrate în practica pediatrică de-a lungul anilor.

Din Kitul nostru pentru începerea şcolii în siguranţă fac parte

ESBERITOX, imunomodulatorul natural cu tradiție de 90 de ani în medicina germană, care stimulează anticorpii la nivelul orofaringelui

SPRAY ANTIVIRAL pentru prevenție, el fiind dovedit clinic ca antiviral (pentru virusul herpetic)

GRIPSTOP, picături sau spray, datorită în principal lactoferinei din compoziție și a efectului ei protector pentru mucoasa nazală

Produs de Schaper & Brümmer GmbH & Co. KGEsberitox®N Tablete  este medicament în Germania și recomandat de medici ca atare. Există studii care atestă siguranța la copii pentru 250.000 de cazuri tratate de 500 de medici de familie și 500 de pediatri. Este singurul produs condiționat și pentru sugari/copii/adulți.

Un mare avantaj la administrarea către copii îl reprezintă și faptul că este condiționat astfel încât să nu fie nevoie de soluție alcoolică. Sunt tablete masticabile cu gust plăcut, acrișor, de vitamina C, care se dizolvă în gură sau lichide.

Studiile clinice au demonstrat că Esberitox®N Tablete administrat de la primele semne de viroză, scade perioada de boală cu 3 zile.

Vezi AICI cum actioneaza MAGICUL 3!

Pastilele masticabile de Esberitox®N Tablete administrare copiilor de la 4 ani, au efect antiviral și de stimulare a formării de anticorpi la poarta de intrare a infecției, adică tractul respirator.

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce conțin un singur extract de plantă, în Esberitox®NTablete acționează trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar. Acestea sunt Thujae occidentalis herba (cunoscută în popor drept Tuia), Echinaceae (Echinaceea) și Baptisae tinctoriae sau Indigoul Sălbatic.

Asociere recomandată

Se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene. În cazul infecțiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

În cazul infecțiilor virale, de la primele semne ale bolii, asociat cu Spray Antiviral

Spray-ul ANTIVIRAL conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar (Quercus cortex) și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra). Aceasta din urmă calmează iritația mucoasei bucale și ajută la regenerarea acesteia. Scoarța de stejar are un efect antiinflamator, astringent și antiviral. În timp ce rădăcina de lemn dulce inhibă aderența virală și pătrungerea în celule. Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie sau în cure de imunizare înaintea sezonului  răcelilor și gripelor.

 GripStop este un dispozitiv medical lubrifiant și fluidifiant. De primă intenție în obstrucția nazală la copii (nas înfundat) pentru a evita folosirea vasoconstrictoarelor. În rinita alergică și pentru că lubrifiază și re-epitelizează mucoasa nazală, afectata de suflatul foarte des al nasului.

Lactoferina din compoziția produsului susține procesele de proliferare, diferențiere și activare a celulelor imunitare. Deasemenea stimulează răspunsul imun, iar pe de altă parte acționează ca un factor anti-inflamator.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro