Utile

Un trio imbatabil în tratarea virozelor de sezon

Răceala comună, gripă de tip A sau B, infecție cu coronavirus? În această perioadă în care infecțiile respiratorii au cunoscut o intensificare, iar gripa circulă şi ea, iată ce trebuie să știți despre virușii care circulă la noi și ce putem face să ne protejăm.

Bolile respiratorii acute pot fi declanșate de peste 200 de virusuri din diferite familii de virusuri, inclusiv adenovirusuri, rinovirusuri și coronavirusuri (virusuri reci), explică specialiștii de la Universitatea Saarland. Simptomele sunt diferite în funcție de agentul patogen. Cei mai frecvenți agenți patogeni ai răcelilor (virozelor) sunt rinovirusurile, care provoacă inflamația mucoasei nazale, urmați imediat de coronavirusuri. Coronavirusurile nu doar că pot declanșa simptome de răceală, dar, aşa cum face COVID-19, pot duce la pneumonie severă.

Cea mai bună metodă de a preveni molipsirea este spălarea mâinilor mai des și păstrarea unei distanțe de aproximativ 2 metri față de bolnavi sau grupuri de oameni, deoarece virusurile reci sunt transmise prin așa-numita infecție de frotiu sau o infectare prin picături.

Cum combateţi viroza cu 3 X puterea plantelor

Dar ce să faci dacă ești deja răcit? Odihna ușoară, dieta bogată în vitamine și o mulțime de lichide ajută, în special sub formă de ceaiuri calde la tratarea virozelor. De asemenea, spray-urile nazale simptomatice sau calmante pot aduce alinare.

Cu toate acestea, este cel mai eficient să sprijiniți direct sistemul imunitar în lupta împotriva virusului răcelii comun. cu Esberitox®N Tablete. Prin complexul imun-activ unic el crește capacitatea de apărare a organismului într-un mod natural și rapid. Esberitox®N Tablete asigură combaterea mai rapida si eficientă a virusurilor, iar evoluţia virozelor este mai blândă și se vindecă mai repede. Dovedit clinic că scurtează durata virozei cu 3 zile.

Se recomanda pentru copiii si contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene.

In cazul infectiilor bacteriene se poate folosi ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

Atenţie!

E bine de știut că antibioticele nu sunt eficiente în tratarea virozelor în general.

In cazul infectiilor virale, de la primele semne ale bolii, Esberitox asociat cu Spray Antiviral de la 3FPlantamed.

SPRAY ANTIVIRAL cu quercetină şi glicirizină, din extract din lemn dulce şi coajă de stejar blochează pătrunderea virusurilor încă de la poarta de intrare în organism.

Iar GRIPSTOP cu lactoferină şi glicirizină este recomandat pentru uz pe o perioadă mai îndelungată decât picăturile cu corticosteroizi. GripStop (cu variantele spray sau picături) este recomandat pentru nasul înfundat inclusiv la gravide şi bebeluşi.

Și nu uitați!

Dacă infecția respiratorie s-a instalat, trebuie mai întăi să lăsăm organismul să lupte împotriva infecției  să îl ajutăm doar cu produse naturiste. Tratamentul cu antibiotic nu doar că nu rezolva nimic dacă este vorba despre o infecție virală, dar duce și la creșterea rezistentei germenilor la antibioticul respectiv.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro