Utile

Trei afecţiuni – trei soluţii testate clinic pentru uz pediatric

Virozele respiratorii dau simptome că strănut, oboseală, nas înfundat sau secreţii nazale. Când simptomele nu trec după 7 zile de tratament pentru răceală, ne gândim la o rinită alergică. Copiii mici pot avea risc de apariţie a otitelor drept complicaţie a sinuzitelor, acuzând durere de ureche şi scăderea auzului.

RINOGERMINA tratează otita cu un singur puf în nas!

RINOGERMINA acționează prin crearea efectului de barieră, împiedicând contactul bacteriilor patogene cu gazda.

RINOGERMINA este indicată în tratamentul și prevenirea infecțiilor rino-faringo- tubare (otite, rinosinuzite, adenoidite) pentru că scade incidența recăderilor OMA și crește rata de vindecare clinică. RINOGERMINA restabilește flora normală saprofită a mucoasei după tratamentul antibiotic sau administrarea locală nazală de antiseptice.

NARIVENT pentru rinită alergică

Pentru rinită alergică, 3F Plantamed recomandă NARIVENT cu glicirizină (efect antiinflamator) şi manitol (efect antidematos rapid). În urma studiilor făcute pe un eşantion de pacienţi cu vârstă pediatrică (vârsta medie 9,6 ani) cu diagnostic de rinită alergică intermitentă sau persistentă, care au folosit NARIVENT timp de 4 săptămâni, s-a dovedit că NARIVENT are rezultate comparabile cu corticosteroidul nazal, dar cu un profil de siguranţă mai ridicat.

ESBERITOX®N tablete scade perioada de boală cu 3 zile

Tabletele masticabile de ESBERITOX®N au efect antiviral și de stimulare a formării de anticorpi la poarta de intrare a infecției, în tractul respirator. În ESBERITOX®N Tablete acționează trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar: Tuia, Echinacea și Indigoul Sălbatic.

Produs de Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG, ESBERITOX®N  este pe piaţa în Germania, de 90 ani, Există studii care atestă siguranța la copii pentru 250.000 de cazuri tratate de 500 de medici de familie și 500 de pediatric. Este singurul produs condiționat și pentru sugari/copii/adulți.

ESBERITOX®N tablete se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene şi în cazul infecțiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click pe farmaciile3f.ro.