Utile

Seleniul esenţial şi pentru persoanele în vârstă

Seleniul este un mineral esențial pentru sănătatea umană și are mai multe beneficii, inclusiv pentru persoanele în vârstă.

Cei care nu pot lua suficient seleniu prin alimente, ar trebui să-și suplimenteze aportul de seleniu cu Cefasel® 200 nutri Stix din farmacie.

Iată câteva motive pentru care seleniul este important pentru persoanele în vârstă:

  1. Antioxidant Puternic: Seleniul este un antioxidant care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest lucru poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice asociate cu îmbătrânirea, cum ar fi bolile de inimă și cancerul.
  2. Sistemul Imunitar: Seleniul este esențial pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. O bună funcționare a sistemului imunitar este crucială pentru persoanele în vârstă, deoarece aceștia sunt adesea mai vulnerabile la infecții.
  3. Sănătatea Tiroidiană: Seleniul este important pentru sănătatea tiroidiană. Tiroida are un rol semnificativ în reglarea metabolismului și a nivelului de energie, aspecte importante pentru calitatea vieții persoanelor în vârstă.
  4. Prevenirea Declinului Cognitiv: Există studii care sugerează că un nivel adecvat de seleniu în organism poate ajuta la prevenirea declinului cognitiv și poate reduce riscul de afecțiuni neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer și boala Parkinson.
  5. Sănătatea Oaselor: Seleniul este, de asemenea, implicat în menținerea sănătății oaselor. O bună sănătate a oaselor este crucială pentru prevenirea fracturilor, care pot fi devastatoare pentru persoanele în vârstă.
  6. Protejarea Sistemului Cardiovascular: Seleniul poate contribui la protejarea inimii prin reducerea inflamației și a stresului oxidativ, contribuind astfel la reducerea riscului de boli cardiace.

Cefasel® 200 nutri Stix cu aromă naturală de afine-lavandă conține seleniu sub formă de selenit de sodiu este un produs de înaltă calitate pentru aportul zilnic de seleniu. Seleniu într-o formă care poate fi uşor metabolizată de organismul uman. Administrare directă orală, fără lichid.

Cefasel® 200 nutri Stix de la Cefak Germania, acum şi în farmaciile din România!

Toate produsele 3 F PLANTAMED le găsiţi în farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro