Utile

Epidemia de rujeola nu s-a stins!

Rujeola este confundabilă la prima vedere cu rubeola, dar este mult mai gravă. La fel ca mai toate bolile copilăriei, rujeola are o origine virală. Boala este cauzata de Morbillivirus, din familia Paramyxovirus si se transmite pe calea aerului, prin tuse sau stranut.

Rujeola se răspândește prin intermediul picăturilor de salivă și a secrețiilor nazale pe care persoana infectată le împrăștie în jur în timpul tusei, strănutului, râsului sau vorbirii. Transmiterea indirectă, adică prin contactul cu diferite obiecte contaminate (jucării, mobilier etc.) este rară în cazul rujeolei, însă nu imposibilă.

Rujeola-100% contagioasa

Intrarea în contact cu virusul rujeolic duce aproape automat la îmbolnăvire. Probabilitatea este de peste 95%, unii specialiști urcând-o spre pragul de 100%. Acest „succes” se datorează mai ales celor 2-4 zile de contagiozitate de dinaintea apariției simptomelor, când gazda virusului îl distribuie fără ca cineva să bănuiască.

Simptomele apar după 10-12 zile de la momentul infectării. Rujeola începe să se manifeste prin ochi roșii, secreții nazale, tuse si febră mare, după care apare erupția cutanată.

Scurtează durata bolii

Si daca v-ati vaccinat copiii si daca nu, un ajutor al sistemului imunitar prin #putereaplantelor este nepretuit!
Spre deosebire de alte #imunostimulante, ce contin un singur extract de planta, in Esberitox®N Tablete actioneaza trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe #sistemulimunitar.
Astfel virusurile sunt combatute mai repede si mai eficient, iar durata bolii se scurteaza.
Iar SprayAntiviral pentru pacientii cu angina virala sau bacteriana pentru ca este natural, este antiinflamator si calmeaza durerea, inhiba multiplicarea virala chiar la poarta de intrare in organism, iar copiii se pot alimenta.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro (Produsul #Rinogermina se gaseste exclusiv in farmacii, neputand fi livrat prin curier din cauza conditiilor de pastrare)