Plantamed pentru cei mici – GripStop

Orice raceala normala la copil inseamna nas infundat, adica 8-10 raceli/an la copilul normal care merge la gradinita sau scoala. La fiecare raceala, reactia normala de aparare a organismului determina cresterea in volum a vegetatiilor adenoide (cunoscute sub numele popular de polipi), ceea ce ingreuneaza respiratia nazala. Practic orice copil normal are nasul infundat majoritatea timpului. Si orice mama are in casa un intreg arsenal pregatit sa desfunde nasul in functie de varsta copilului: batista sugarului, ser fiziologic, picaturi de nas, sprayuri, vaporizatoare. Ideal ar fi sa administram niste picaturi (pentru copilul foarte mic) sau spray (pentru copilul peste 3 ani, toleranta este diferita in functie de copil) care sa aiba efect antiinflamator si de protejare a mucoasei nazale in acelasi timp. De aceea recomandam GripSTOP (atat sub forma de spray cat si sub forma de picaturi) care contine o combinatie de substante naturale cu rol antiinflamator, protejare a mucoasei si rol direct antimicrobian.

Știați că Lactoferina, proteina miraculoasă din spuma laptelui crud, mai este supranumită și ”medicamentul lui Dumnezeu“?

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, poate fi administrat pe perioada lungă, fără efecte secundare si de către gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare. Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.

Daca doriti sa imprimati acasa banda desenata, descarcati varianta PDF.