Plantamed pentru cei mici – Compliflora

O flora intestinala sănătoasă și echilibrată este esențială pentru menținerea și îmbunătățirea imunității.

Peste 70% din imunitatea naturală a organismului se află la nivelul florei intestinale. Astfel, menţinerea sau refacerea florei intestinale are o importanţă covârşitoare asupra sănătăţii. De aceea administrarea de prebiotice, probiotice sau cel mai bine de simbiotice (asocierea dintre prebiotice şi probiotice) este foarte importantă, dacă se tinde spre o viaţă sănătoasă.

http://plantamed.ro/category/produse/copii/afectiuni-digestive/

Probioticele sunt bacteriile „bune”, care au capacitatea de a menține și de a restabili echilibrul florei intestinale și de a susține sistemul imun. Acestea favorizează echilibrul florei intestinale și îmbunătățesc activitatea barierei intestinale contra agenților patogeni externi. Totodată, probioticele stimulează sistemul imunitar în lupta contra infecțiilor de sezon.
Prebioticele sunt substanțe nedigerabile care reprezintă un nutrient al probioticelor și favorizează dezvoltarea bacteriilor benefice (bifidobacterii și lactobacili), ceea ce determină un efect inhibitor asupra dezvoltării bacteriilor patogene, prevenind infecțiile

Daca doriti sa imprimati acasa banda desenata, descarcati varianta PDF.