NATURAL DE BINE!

Profitand de luna femeii, in data de 6 martie, a fost lansata o campanie dedicata femeilor: „Natural de bine! De la pubertate…la menopauza!”

Participanti de elita (120 de medici pediatri si de familie, profesori, conferentiari) s-au intalnit pentru a dezbate tematici de interes pentru practica medicala. La finalul intalnirii a fost lansata Campania “Natural de bine! de la pubertate… la menopauza!” care a avut adresabilitate directa si precisa:
De multe ori femeile, trec prin nenumarate stari, de la pubertat pana la menopauza.Deseori le ignora, le-au vazut la mamele si bunicile lor si de aceea le considera normale, cu toate ca le afecteaza viata si dispozitia. Vorbim aici despre simptomele care ne provoaca disconfort din: sindromul premenstrual (mastodinii, mastopatii, schimbari bruste de dispozitie), tulburari de ciclu menstrual, menopauza (bufeuri, insomnia, nervozitate, stari de agitatie), infectiile urinare.

Campania “Natural de bine! De la pubertate la menopauza!” isi propune in primul rand sa le ajute sa constientizeze ca nu sunt singurele care trec prin asta, ca sunt probleme reale, si exita solutii fitoteraputice la indemana, folosite deja de femeile din lumea intreaga. Simptomele care insotesc deseori femeile pe parcursul vietii pot fi atenuate si chiar indepartate prin crearea unui obicei nou: administrarea de produse fitoteraputice.

Au fost prezentate cele 4 produse care sustin prin beneficiile teraputice aceasta campanie:

  • Femicur- recomandat pentru sindrom premenstrual si tulburari de ciclu
  • Remifemin- recomandat in menopauza
  • Cystinol Akut- pentru infectii urinare
  • Sedacur Forte- pentru calmare si insomnie.