Noutăți/Evenimente

NATURAL DE BINE!

Chiar in luna martie, luna dedicata femeii, a fost lansata campania dedicata acestora: „Natural de bine! De la pubertate la menopauza!”

Participanti de elita (120 de medici pediatri si de familie, profesori, conferentiari) s-au intalnit pentru a dezbate tematici de interes pentru practica medicala. La finalul intalnirii a fost lansata Campania “Natural de bine! de la pubertate la menopauza!” care a avut adresabilitate directa si precisa:
De multe ori, femeile trec prin nenumarate stari, de la pubertate pana la menopauza. Deseori ele ignora aceste stari. Le-au vazut manifestandu-se la mamele si bunicile lor si de aceea le considera normale. Desi le afecteaza viata si dispozitia. Vorbim aici despre simptomele care provoaca disconfort din: sindromul premenstrual (mastodinii, mastopatii, schimbari bruste de dispozitie), tulburari de ciclu menstrual, menopauza (bufeuri, insomnia, nervozitate, stari de agitatie), infectiile urinare.

Campania “Natural de bine! De la pubertate la menopauza!” isi propune in primul rand sa ajute femeile sa constientizeze ca nu sunt singurele care trec prin asta.  Ca sunt probleme reale si exista solutii fitoterapeutice la indemana, folosite deja de femeile din lumea intreaga. Simptomele care insotesc deseori femeile pe parcursul vietii pot fi atenuate si chiar indepartate prin crearea unui obicei nou: administrarea de produse fitoterapeutice.

Au fost prezentate cele patru produse care sustin prin beneficiile lor terapeutice aceasta campanie: