Utile

Lactoferina sau “Medicamentul lui Dumnezeu”

Răceala și gripa au unele simptome care pot fi supărătoare și, dacă sunt gestionate eficient, sunt adesea autolimitate și se rezolvă în câteva zile la persoanele fără condiții preexistente. Cu toate acestea, unele dintre simptomele lor sunt similare cu cele observate în infecțiile cu COVID-19.

Cele mai frecvente trei simptome ale infecțiilor cronice sau acute ale sinusurilor sunt

  • secreții nazale sau în partea din spate a gâtului (picurare posterioara)
  • congestie sau obstrucție nazală, care poate face dificilă respirația.
  • durere, sensibilitate sau presiune la nivelul sinusurilor

La adulti cel mai frecvent apare sinuzita ca o consecință a infecției virale, indiferent ce virus ar fi acesta, mai ales la persoanele care au predispoziție către această patologie. La copil apare rinoadenoidita, boala „preferată” a copilului care se poate complica uneori cu otita medie și rinosinuzita.

Descoperiri recente

În ultima vreme lactoferina a devenit un punct de interes în cadrul cercetărilor curente. Datorită proprietățiilor unice antimicrobiene, imunomodulatoare și chiar și antineoplazice, lactoferina are un rol deosebit de important în practica medicală curentă.

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, scade inflamația, desfundă nasul, împiedică dezvoltarea virusurilor și bacteriilor.

Știați că Lactoferina, proteina miraculoasă din spuma laptelui crud, mai este supranumită și ”medicamentul lui Dumnezeu“?

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, poate fi administrat pe perioada lungă, fără efecte secundare si de către gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare. Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.

 

Există studii recente și în curs de desfășurare care testează eficacitatea lactoferinei ca remediu pentru COVID-19. Prin urmare, s-ar putea specula că lactoferina sau lactoferina conjugată cu metale pot reprezenta un nou medicament puternic antiviral care are potențialul de a stimula sistemul imunitar uman natural împotriva COVID-19. Lactoferina poate fi utilizată la pacienții asimptomatici sau ușor simptomatici pentru a preveni agravarea SARS-CoV2.

Cele mai exigențe organisme de control medicamentos din lume n-au avut nimic de reproşat lactoferinei, fiind acum recomandată tuturor categoriilor, inclusiv sugarilor şi celor cu alergii la lapte. Practic, nu există contraindicaţii. Descoperirea (1939) şi introducerea lactoferinei în terapia umană reprezintă o revoluţie ştiinţifică în lumea medicală. E păcat să nu cunoaştem şi să nu profităm de această proteină miraculoasă supranumită „medicamentul lui Dumnezeu“.

Protecție la poarta de intrare

GripStop datorită acțiunii sinergice a componentelor sale (lactoferina, carboximetil p-glucan, D-panthenol, glicirizinat dipotasic) igienizează și protejează cavitățile nazale de agenți externi, chiar de origine virală sau bacteriană.

Înregistrat în UE ca dispozitiv medical, fără gaz propulsor, de clasa I pentru protecția cavităților nazale, cu acțiune de legare (inactivare) a particulelor patogene și lubrifiere, la adulți și copii.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro