Utile

Infectiile respiratorii la copii

În sezonul rece, infecţiile virale sunt foarte frecvente. Infectiile acute respiratorii sunt de doua feluri. De cai aeriene superioare – aceasta inseamna nas, gat, laringe si trahee, si de cai aeriene inferioare, adica bronsiolite si pneumonii.

Aici vom vorbi doar despre prima categorie. Ce-a de-a doua necesitand prezentarea de urgenta la medic.

Si nu uitati! Daca infectia respiratorie s-a instalat, trebuie mai intai sa lasam organismul sa lupte impotriva infectiei. Il ajutam doar cu produse naturiste. Tratamentul cu antibiotic nu doar ca nu rezolva nimic daca este vorba despre o infectie virala.  In plus,  duce si la cresterea rezistentei germenilor la antibioticul respectiv.

Care sunt semnele unei infectii respiratorii?

Simptomele variaza de la un copil la altul. In infectiile de cai respiratorii superioare, initial copilului i se infunda nasul. Apoi incep sa curga secretii apoase, care uneori se transforma in secretii purulente. Poate sa apara tusea si febra. Copii mai mari pot acuza dureri in gat sau dureri de cap.  Copilul respira pe gura, sforaie in timpul somnului. Uneori prezinta un “ harait” (cand este incarcat de secretii ) si poate acuza dureri de urechi. Sugarii pot fi agitati si pot plange mai mult decat de obicei. Simptomele pot persista o saptamana, uneori chiar mai mult.

Afectiuni ale cailor respiratorii superioare sunt amigdalita, laringita, rinita alergica, faringita si sinuzita.

Fitoterapia, tratamentul de prima intentie

Pentru toate aceste afectiuni, exista remedii naturale, fitoterapeutice, testate clinic si aprobate, pe care medicii germani le folosesc ca tratament de prima intentie in toate aceste cazuri.

Esberitox cu o combinatie unica de plante standardizata si testata clinic ce actioneaza asupra sistemului imunitar.

Radacina de lemn dulce si coaja de stejar din Sprayul Antiviral pentru a bloca patrunderea virusurilor inca de la poarta de intrare in organism.

Radacina de gentiana, flori de soc si macris din  Sinutox pentru sinuzita

Valeriana si conurile de hamei din Sedacur pentru calmarea starilor de agitatie.

Alaturi de GripStop picaturi si pentru bebelusi si lauze, pentru decongestionarea cailor respiratorii fara dependenta.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro