Gastrotus light

SIROP ANTI-REFLUX HIPOCALORIC

Reduce timpul de staţionare a conținutului gastric în stomac.

Gust plăcut, fără gluten, făra lactoză.

Gastrotuss® Light este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat pentru tratamentul refluxului gastroesofagian și/sau laringofaringian pentru a reduce simptomele legate de acesta, cum ar fi: regurgitare acidă sau bazică, pirozis (arsuri la stomac), globus faringian (senzația de nod sau de corp străin în gât), inflamație rinofaringolaringiană, eructație, balonare abdominală, tuse, disfonie (afectare a vocii) și toate cazurile de tulburări care au refluxul gastroesofag și/sau laringofaringian ca şi cauză principală sau concomitentă a acestora. Gastrotuss® Light este un adjuvant în procesele de reepitelizare ale mucoasei gastroesofagiene și/sau laringofaringiene.

Gastrotuss® Light are un conținut scăzut de calorii și sodiu, fiind indicat pentru tratamentul refluxului chiar și la pacienții supraponderali /obezi, pacienții diabetici și în toate cazurile în care este necesară o dietă hipocalorică și/sau săracă în sodium.

Agitați bine înainte de folosire.
Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani: Luați o doză de 10-20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: Luați o doză de 20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
Pentru uz oral.

Sorbitol, alginat de magneziu, simeticonă, bicarbonat de potasiu, gumă de xantan, p-hidroxibenzoat de metil, EDTA sare disodică, hidroxid de potasiu, p-hidroxibenzoat de propil, D-pantenol, sucraloză, aromatizant, apă purificată.

Fără gluten și lactoză.

Prezentare

Flacon de 200 ml cu o lingură de măsurare.