Boli contagioase adultiBoli contagioase copiiViroze respiratorii  adultViroze respiratorii copii

Esberitox N

Esberitox are triplu efect asupra infecțiilor virale și bacteriene, fiind eficient și sigur în asociere cu simptomatice și antibiotice.

Scurtează durata infecțiilor respiratorii cu 3-4 zile

Efect antiviral direct

Stimuleaza sinteza de anticorpi la poarta de intrare a infectiei

De primă intenţie ca adjuvant în:
• tratamentul infecțiilor respiratorii acute (virale sau bacteriene) la copil sau adult
• infecții respiratorii recurente
• infecții favorizate de imunodeficiență temporară
• boli contagioase în colectivități
• în perioada schimbării anotimpurilor, pentru prevenția infecțiilor respiratorii

Administrarea se face în funcție de vârstă:
• copii de până la 1 an: 1-2 tablete pe zi
• copii cu vârsta între 1 și 6 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori/zi
• copii cu vârsta între 6 și 12 ani: câte 2 tablete de 3 ori/zi
• copii de peste 12 ani și adulți: câte 3 tablete de 3 ori/zi

 

Trebuie să administrați Esberitox N Tablete de la primele simptome de răceală, cu doza corespunzătoare grupei de vârstă. Administrarea concomitentă cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice sau produse de tuse și răceală este posibilă și adesea eficientă.

Tabletele se administrează oral, lăsându-se să se dizolve în gură. La copii foarte mici, tableta se pisează și se dizolvă în apă sau ceai.

Duratat tratamentului variază în funcție de indicație. Pentru boli acute 7-10 zile. Pentru boli cronice după indicațiile medicului. Pentru prevenție 3 luni în sezonul schimbărilor de temperatură.

O tabletă conține 3 substanțe active extrase din plante, care se completează în acțiune una pe cealaltă. Acestea sunt Thujae occidentalis herba 2 mg, Echinaceae radix 7,5 mg, Baptisae tinctoriae radix 10 mg.
Thurja occidentalis are acțiune ativirală directă. iIr Baptisae tinctoriae stimulează producerea de anticorpi. Extractul de flori din specia Echinacea purpurea/Echinacea pallida stimulează activitatea macrofagelor care distrug germenii chiar din fazele precoce ale infecției.
Combinația unică dintre acestea contribuie la funcționarea mai bună a sistemului imunitar.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele instrucţiuni pentru că ele conţin informaţii importante despre folosirea acestui produs. Dacă aveţi alte întrebări, vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul.

• Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
• A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
• A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Ingrediente/tabletă: lactoză monohidrat şi sucroză (agenţi de curgere), macrogol 6000 (adeziv), acid ascorbic (corector de gust), extract alcoolic 1:11 (agent de extracţie: etanol 30% v/v), echivalent cu 10 mg rădăcini de Baptisia tinctoria, 7,5 mg de rădăcini (părţi egale) de Echinacea purpurea şi Echinacea pallida şi 2 mg părţi aeriene de Thuja occidentalis; stearat de magneziu (lubrifiant).

Reacţii de hipersensibilitate (precum mâncărimea pielii, prurit, rar umflări ale feţei, dispnee, ameţeli sau scăderi de tensiune) pot apărea la produsele ce conţin Echinacea. Tulburări gastrointestinale: dureri abdominale, vomă, diaree au mai fost semnalate.
Încetaţi administrarea produsului şi consultati medicul sau farmacistul dacă apar reacţiile adverse.
Consultaţi medicul înainte de administrare:
• dacă sunteti însărcinată sau alăptaţi;

Esberitox® N Tablete nu conţine alcool.
Esberitox® N Tablete nu conţine gluten.
O tabletă conţine echivalentul a 0,02 unităţi de pâine (BU – bread units).
Esberitox® N Tablete susţine sistemul imun şi contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului respirator.
Nu folosiţi produsul:
• dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingrediente sau la plante din familia Compositae/Asteraceae, de exemplu muşeţel, arnică, pelin;
• în cazul bolilor sistemice progresive (precum tuberculoză, leucemie, agranulocitoză), infecţiei HIV/SIDA, bolilor autoimune (producerea de anticorpi împotriva propriului ţesut corporal) precum colagenoze (boli inflamatorii ale ţesutului conjunctiv) sau scleroză multiplă; în tratamentul cu imunosupresoare după transplant de organe sau chimioterapie (tratamentul cancerului).

Doza recomandată
Adulţi şi adolescenţi de peste 12 ani Câte 3 tablete de 3 ori pe zi
Copii cu vârsta până la 4 ani Câte 1-3 tablete pe zi, la recomandarea medicului
Copii cu vârsta între 4 şi 6 ani Câte 1 – 2 tablete de 3 ori pe zi
Copii cu vârsta între 7 şi 12 ani Câte 2 tablete de 3 ori pe zi
Tabletele se administrează dimineaţa, la prânz şi seara, prin înghiţire sau dizolvare în gură.

Ambalaj
Esberitox® N Tablete este ambalat în pachete cu 60 de tablete.
Greutate netă: 18,0 g e
Depozitare
A se păstra la temperaturi de maximum 25°C.
Producător:
Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG,
Bahnhofstr. 35, 38259 Salzgitter, Deutschland
Tel.: + 49 53 41 307-0,
Fax: + 49 53 41 307-124
email info@schaper-bruemmer.de
Internet www.schaper-bruemmer.com

Deţinător notificare / Responsabil cu punerea
pe piaţă:
S.C. 3F Plantamed S.R.L.,
Calea Victoriei 103-105,
Sector 1, Bucureşti
Tel: 021 316 8931
Fax: 021 312 9580
www.3fplantamed.ro
www.esberitox.ro
Termen de valabilitate
A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul … (luna, anul) menţionat pe partea laterală a pachetului.
Ultima revizuire a acestui prospect: Ianuarie 2015

Esberitox® N tablete este un produs creat pentru susţinerea şi funcţionarea normală a sistemului imunitar. Ca supliment alimentar, este recomandat îndeosebi în perioada schimbării anotimpurilor, când apar variaţiile mari de temperatură.

Infecţiile tractului respirator sau virozele respiratorii, cunoscute în general ca şi “răceala banală”, reprezintă unele dintre cele mai frecvente afecţiuni din cursul vieţii. În medie, un adult prezintă 2-3 viroze respiratorii pe an, dar copiii pot avea până la 12 episoade de răceală în fiecare an. În 9 din 10 cazuri, răceala, episoadele de tuse, virozele, sunt provocate de aproximativ 200 de tipuri diferite de virusuri. Infecţia se transmite prin particule virale răspândite în aer prin tuse, strănut, vorbire – picăturile Pflugge. Perioada în care apar cu precădere aceste infecţii este sezonul rece (toamna, iarna, primăvara). În lupta împotriva răcelilor, sistemul imunitar joacă un rol esenţial. De eficienţa sistemului imunitar depinde gravitatea bolii şi cât de repede îşi revine organismul după infecţie. Sistemul imunitar constă dintr-un număr de celule care recunosc virusul şi îl elimină. Câteva condiţii, precum stresul fizic sau psihic, influenţează reacţia şi funcţionarea sistemului imunitar.

Produsul natural Esberitox® N conţine 3 substanţe active extrase din plante, care se completează în acţiune una pe cealaltă (Baptisia tinctoria, Echinacea purpurea / Echinacea pallida şi Thuja occidentalis). Combinaţia dintre ele contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Recomandări pentru administrarea Esberitox®N Tablete

Pentru susţinerea sistemului imunitar
• Trebuie să vă administraţi Esberitox® N Tablete de la primele simptome de răceală, cu doza corespunzătoare grupei de vârstă. Administrarea concomitentă cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice sau produse de tuse şi răceală este posibilă şi adesea eficientă.
• Datorită gustului plăcut, Esberitox® N Tabletepoate fi lăsat să se dizolve în gură.