Utile

Imunitate – cum o stimulăm, cum ne tratăm

Răceala comună, gripă de tip A sau B, infecție cu coronavirus: este important sa stim cum sa ne ferim si cum sa ne tratam inca de la primele semne ale bolii. Iar primele masuri pe care trebuie sa le luam sunt in sensul sprijinirii si stimularii sistemului imunitar.

Echinaceea – principalul aliat

Echinacea este una dintre plantele care si-au dovedit eficacitatea in ceea ce priveste cresterea capacitatii de aparare a organismului fata de diversi agenti infectiosi.
Echinacea are in primul rand o actiune imunostimulatoare, creste imunitatea nespecifica a organismului, stimuland productia de interferon si limfocite.
Planta are calitati imunomodulatoare, antiseptice, depurative, este antifebrila, antivirala si antibacteriana. Totodata, scurteaza perioada de convalescenta.
Echinacea ajuta organismul in lupta cu bacteriile, virusurile (in special raceli, gripe si virusul herpetic) si fungii. Este utila in caz de infectii respiratorii si genito-urinare, fiind un bun antibiotic natural.

Activeaza capacitatea de aparare pe 3 cai

In aceasta perioada cand ne confruntam cu epidemia de gripa, este foarte important sa avem la indemana primul ajutor in forma pastilelor masticabile de Esberitox®N Tablete care au efect antiviral si stimulare a formarii de anticorpi la poarta de intrare a infectiei, adica tractul respirator.

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce contin un singur extract de planta, in Esberitox N Tablete actioneaza trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe sistemul imunitar. O tableta conține trei substante active extrase din plante, care se completeaza in actiune una pe cealaltă. Acestea sunt Thujae occidentalis herba (cunoscuta in popor drept Tuia), Echinaceae (Echinaceea) si Baptisae tinctoriae sau Indigoul Salbatic.
Thujae occidentalis are acțiune ativirala directa, Baptisae tinctoriae stimuleaza producerea de anticorpi si extractul de flori din specia Echinacea purpurea/Echinacea pallida stimuleaza activitatea macrofagelor care distrug germenii chiar din fazele precoce ale infectiei.
Combinatia unica dintre acestea contribuie la funcționarea mai buna a sistemului imunitar, pentru ca acestea actioneaza asupra sistemului imunitar pe trei cai diferite.
Astfel virusurile sunt combatute mai repede si mai eficient, iar durata bolii se scurteaza.

Scade perioada de boala cu 3 zile

Esberitox®N Tablete este UNIC prin compozitie, modul de actiune, profilul de siguranta, forma de prezentare.
Produs de Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG, in Germania, Esberitox®NTablete este medicament si recomandat de medici ca atare.
90 ani de experienta inseamna SIGURANTA, inseamna suficient timp pentru efectuarea de studii clinice pe loturi mari de pacienti, pe diferite infectii virale pe sute de mii de pacienti. (exista studii care atesta siguranta la copii pentru 250.000 de cazuri tratate de 500 de medici de familie si 500 de pediatri). Este singurul produs conditionat si pentru sugari/copii/adulti.
Un mare avantaj la administrarea catre copii il reprezinta si faptul ca este conditionat astfel incat sa nu fie nevoie de solutie alcoolica, sunt tablete masticabile cu gust placut, acrisor, care se dizolva in gura sau lichide.

Recomandari

Se recomanda pentru copiii si contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene.

In cazul infectiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.

In cazul infectiilor virale, de la primele semne ale bolii, asociat cu Spray Antiviral (cu radacina de lemn dulce care inhiba aderenta virala si patrunderea in celule)

Se recomanda pentru toata familia in perioadele de epidemie sau in cure de imunizare inaintea sezonului racelilor si gripelor. (mai multe detalii despre tratamentele fitoterapeutice recomandate, standardizate si testate clinic pentru toata familia, aici.
In functie de varsta se administreaza doza de tablete masticabile, astfel incat sa combata inflamatia si durerea orofaringiana.
Studiile clinice au demonstrat ca Esberitox®N Tablete  administrat de la primele semne de viroza, scade perioada de boala cu 3 zile.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro