Concurs – Natural de bine pentru sanatatea copiilor

Ba e cald, ba e frig! Acum e soare, acum ploua! Sunt intrunite toate conditiile pentru racelile de sezon. Iar copiilor nu degeaba li se spune si “mucosi”, pentru ca in aceasta perioada din an sunt tot cu nasul in batista.

Participati la Concursul nostru si aveti sansa sa castigati unul dintre cele 8 pachete “Natural de bine pentru sanatatea copiilor”

Kitul pentru raceala contine: Esberitox tablete masticabile ce sustin imunitatea si scurteaza durata bolii cu 3 zile, GripStop picaturi sau Spray – desfunda nasul fara a crea dependenta si poate fi administrat ori de cate ori este nevoie, iar Sprayul Antiviral – susține apararea naturala a organismului oprind infectia virala prin acțiune astringenta si antivirala directa.

Regulamentul Concursului  „Natural de bine”, pentru sanatatea copiilor, este simplu.

Dati like paginii Facebook PLANTAMED (nici un SHARE nu e rau de loc, pentru a afla si prietenii dvs), apoi lasați la CONCURS mesajul  Natural de bine – pentru sanatatea copiilor, urmat de tag a trei prieteni/e, parinti de pitici si ei, despre care credeti ca ar putea fi interesati de concurs!

Astfel, raspunsul va putea arata, de exemplu asa: Natural de bine – pentru sanatatea copiilor – @Maria X @Ioana Y @Nicoleta Z

Concursul incepe vineri, 12 aprilie, si se termina  sambata, 20 aprilie, la orele 24.00.

Caștigatorii vor fi desemnati ulterior, prin tragere la sorti – Random ORG.

Pachetele vor veni acasa la dvs, prin curier, asa ca nu este deloc complicat.

SUCCES la Concurs “ Natural de bine”!!!