BuniciSistem nervosToată familia

Cefavit B12 Stix

Doză mare de vitamina B12 cu absorbție direct prin mucoasa bucală

Cefavit® B12 Stix are un gust plăcut de zmeură și este 100% vegan.

Administrare directă orală fără lichid.

• aport insuficient (vegani, vegetarieni, dietă, pierderea poftei de mâncare, seniori, alimentație dezechilibrată, după operații la stomac, pierderi în timpul gătitului);
• tulburări de absorbţie (tulburare a mucoasei stomacului, lipsa factorului intrinsec, boala inflamatorie intestinală, boala pancreasului);
• consumul excesiv de alcool;
• administrare de medicamente obișnuite (blocant de acid gastric, metformină, vitamina C în doze mari).

Recomandare de consum pentru adulţi: 1 plic pe zi.
Recomandare de consum pentru adolescenţi cu vârsta între 12 și 18 ani: 1⁄2 plic pe zi.

Luați conținutul unui plic pe zi (respectiv 1⁄2) direct, fără lichid. Contactul cu mucoasa bucală crește absorbția vitaminei B12. Produsul se administrează între două mese. Plicurile pot fi deschise pe linia perforată în direcția săgeții.

(conţinut mediu) 1 plic % din doza zilnică recomandată (VRN)
vitamina B12 (metilcobalamină + cianocobalamină (1:1)) 400 μg
*Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, susține un metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos și contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.
Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/ hidroxipropil metil celuloză, acidificator acid citric, agent de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent de încărcare celuloză microcristalină, agent antiaglomerant acizi grași, aromă naturală, metilcobalamină, cianocobalamină.
100 % vegan. Fără gluten.
Fără adaos de: alergeni, coloranţi, gelatină, drojdie.

Cefavit® B12 Stix – doză mare de vitamina B12 – cu metilcobalamină bioactivă – absorbție directă prin mucoasa bucală

Forma de administrare de pulbere cu absorbţie orală (cum sunt plicurile acestea) are o doză ridicată de 400 µg de vitamina B12. De aceea Cefavit® B12 Stix oferă o posibilitate îmbunătățită de absorbție a vitaminei B12 prin mucoasa bucală. Conține metilcobalamină și cianocobalamină bioactive care pot fi ușor transformate în compușii B12 metabolic activi metilcobalamină și adenozilcobalamină în organism. Cefavit® B12 Stix are un gust plăcut de zmeură și este 100% vegan. Administrare directă orală fără lichid.

Supliment alimentar cu doză mare de vitamina B12 si metilcobalamină bioactivă.

Recomandare de consum pentru adulţi: 1 plic pe zi.
Recomandare de consum pentru adolescenţi cu vârsta între 12 și 18 ani: ½ plic pe zi.

Luați conținutul unui plic pe zi (respectiv ½) direct, fără lichid. Contactul cu mucoasa bucală crește absorbția vitaminei B12. Produsul se administrează între două mese. Plicurile pot fi deschise pe linia perforată în direcția săgeții.

*Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, susține un metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos și contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.

Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/ hidroxipropil metil celuloză, acidificator acid citric, agent
de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent de încărcare celuloză microcristalină, agent antiaglomerant acizi grași, aromă naturală, metilcobalamină, cianocobalamină.
100 % vegan. Fără gluten. Fără adaos de: alergeni, coloranţi, gelatină, drojdie.

Note: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o alimentație echilibrată și variată și pentru un mod de viață sănătos. Cantitatea menționată, recomandată pentru aportul zilnic, nu trebuie depășită.
Nu este destinat copiilor. Femeile însărcinate și care alăptează trebuie să își consulte medicul înainte de administrare. Poate avea efect laxativ în caz de supradozare.

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat, ferit de lumină.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Ambalaj: Conţinut: 45 plicuri
Greutate netă = 45.2 g
Disponibil în farmacii.
Fabricat în Germania.
Producător:
Cefak KG
Ostbahnhofstr. 15, 87437 Kempten/Germania
E-Mail: cefak@cefak.com
www.cefak.com

Deţinător notificare:
S.C. 3F Plantamed srl
Calea Victoriei 103-105,
Sector 1, Bucureşti, România
Tel: 0213168931, Fax: 0213129580
www.3fplantamed.ro