Cefavit B12 Stix

Doză mare de vitamina B12 – cu metilcobalamină bioactivă – absorbție direct

Cefavit® B12 Stix are un gust plăcut de zmeură și este 100% vegan.

Administrare directă orală fără lichid.

• aport insuficient (vegani, vegetarieni, dietă, pierderea poftei de mâncare, seniori, alimentație dezechilibrată, după operații la stomac, pierderi în timpul gătitului);
• tulburări de absorbţie (tulburare a mucoasei stomacului, lipsa factorului intrinsec, boala inflamatorie intestinală, boala pancreasului);
• consumul excesiv de alcool;
• administrare de medicamente obișnuite (blocant de acid gastric, metformină, vitamina C în doze mari).

Recomandare de consum pentru adulţi: 1 plic pe zi.
Recomandare de consum pentru adolescenţi cu vârsta între 12 și 18 ani: 1⁄2 plic pe zi.

Luați conținutul unui plic pe zi (respectiv 1⁄2) direct, fără lichid. Contactul cu mucoasa bucală crește absorbția vitaminei B12. Produsul se administrează între două mese. Plicurile pot fi deschise pe linia perforată în direcția săgeții.

(conţinut mediu) 1 plic % din doza zilnică recomandată (VRN)
vitamina B12 (metilcobalamină + cianocobalamină (1:1)) 400 μg
*Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, susține un metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos și contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.
Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/ hidroxipropil metil celuloză, acidificator acid citric, agent de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent de încărcare celuloză microcristalină, agent antiaglomerant acizi grași, aromă naturală, metilcobalamină, cianocobalamină.
100 % vegan. Fără gluten.
Fără adaos de: alergeni, coloranţi, gelatină, drojdie.

Vitamina B12 este esenţială.

Vitamina B12 este o vitamină esenţială. Organismul se bazează pe un aport de vitamina B12 din exterior. În general, un aport adecvat de vitamine este asigurat de o alimentaţie echilibrată şi variată. În particular, persoanele care mănâncă ficat, rinichi, carne și pește, pot avea o cantitate suficientă de vitamina B12. Cu toate acestea, persoanele care evită alimentele de origine animală pot ajunge să aibă o cantitate prea mică de vitamina B12 pe termen lung.

Observați aportul de vitamina B12 – mai ales în cazul:
– aport insuficient (vegani, vegetarieni, dietă, pierderea poftei de mâncare, seniori, alimentație dezechilibrată, după operații la stomac, pierderi în timpul gătitului);
– tulburări de absorbţie (tulburare a mucoasei stomacului, lipsa factorului intrinsec, boala inflamatorie
intestinală, boala pancreasului);
– consumul excesiv de alcool;
– administrare de medicamente obișnuite (blocant de acid gastric, metformină, vitamina C în doze mari).

Vitamina B12 – pentru energie, sistemul nervos și alte sarcini*

Atunci când suntem obosiţi avem nevoie de un aport suficient de vitamina B12, deoarece vitamina B12 susține metabolismul normal generator de energie și poate reduce oboseala și lipsa de energie.

Vitamina B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi menţinerea sănătăţii psihice.

Mai mult, vitamina B12 este necesară pentru o diviziune celulară normală și o formare normală a globulelor roșii. Celulele roșii sunt purtătoare de oxigen în sânge.

În plus, vitamina B12 susține funcționarea normală a sistemului imunitar și metabolismul normal
al homocisteinei.

Cefavit® B12 Stix – doză mare de vitamina B12 – cu metilcobalamină bioactivă – absorbție directă

Forma de administrare de pulbere cu absorbţie orală (cum sunt plicurile acestea) are o doză ridicată de 400 µg de vitamina B12. De aceea Cefavit® B12 Stix oferă o posibilitate îmbunătățită de absorbție a vitaminei B12 prin mucoasa bucală. Conține metilcobalamină și cianocobalamină bioactive care pot fi ușor transformate în compușii B12 metabolic activi metilcobalamină și adenozilcobalamină în organism. Cefavit® B12 Stix are un gust plăcut de zmeură și este 100% vegan. Administrare directă orală fără lichid.

Supliment alimentar cu doză mare de vitamina B12 si metilcobalamină bioactivă.

Recomandare de consum pentru adulţi: 1 plic pe zi.
Recomandare de consum pentru adolescenţi cu vârsta între 12 și 18 ani: ½ plic pe zi.

Luați conținutul unui plic pe zi (respectiv ½) direct, fără lichid. Contactul cu mucoasa bucală crește absorbția vitaminei B12. Produsul se administrează între două mese. Plicurile pot fi deschise pe linia perforată în direcția săgeții.

*Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, susține un metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos și contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.

Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/ hidroxipropil metil celuloză, acidificator acid citric, agent
de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent de încărcare celuloză microcristalină, agent antiaglomerant acizi grași, aromă naturală, metilcobalamină, cianocobalamină.
100 % vegan. Fără gluten. Fără adaos de: alergeni, coloranţi, gelatină, drojdie.

Note: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o alimentație echilibrată și variată și pentru un mod de viață sănătos. Cantitatea menționată, recomandată pentru aportul zilnic, nu trebuie depășită.
Nu este destinat copiilor. Femeile însărcinate și care alăptează trebuie să își consulte medicul înainte de administrare. Poate avea efect laxativ în caz de supradozare.

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat, ferit de lumină.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Ambalaj: Conţinut: 45 plicuri
Greutate netă = 45.2 g
Disponibil în farmacii.
Fabricat în Germania.
Producător:
Cefak KG
Ostbahnhofstr. 15, 87437 Kempten/Germania
E-Mail: cefak@cefak.com
www.cefak.com

Deţinător notificare:
S.C. 3F Plantamed srl
Calea Victoriei 103-105,
Sector 1, Bucureşti, România
Tel: 0213168931, Fax: 0213129580
www.3fplantamed.ro