Carente alimentareTiroidaToată familia

Cefasel® 200 nutri Stix

100% viaţă 100% Seleniu 100% vegan

Seleniu într-o formă care poate fi uşor metabolizată de organismul uman.

Cefasel® 200 nutri Stix este un produs de înaltă calitate pentru aportul zilnic de seleniu.

Pentru patologia tiroidiana:
hipotiroidie
hipertiroidie
Pentru boli tiroidiene autoimune:
Tiroidita Hashimoto
Tiroidita Postpartum
Boala Basedow-Graves
Orbitopatie endocrina

Oncologie: adjuvant in scaderea aparitiei efectelor secundare si toleranta tratamentului oncologic

Neurologie: boala Alzheimer, Parkinson

Administrare directă orală, fără lichid.

Recomandare de consum:
Luați conținutul unui plic pe zi direct, prin administrare orală, fără lichid.

Trebuie evitat consumul concomitent de selenit de sodiu și vitamina C, deoarece poate afecta
biodisponibilitatea selenitului de sodiu. Totuși, un consum cu decalaj de timp (cel puțin o oră) nu are nici o influență.

*Seleniul susține funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar și contribuie la protecția
celulelor împotriva stresului oxidativ, la menținerea sănătăţii părului și a unghiilor și la spermatogeneza
normală.

Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/hidroxipropil metil celuloză, arome naturale,
acidificator acid citric, agent de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent antiaglomerant acizi grași, selenit de sodiu.

100 % vegan. Fără gluten. Fără adaos de: alergeni, gelatină, coloranți, drojdie.

Cefasel® 200 nutri Stix

Seleniu – de ce este important

Metabolismul endogen nu poate sintetiza seleniu, prin urmare, acesta trebuie alimentat zilnic prin nutriție, în cantitate suficientă. Seleniul există în toate celulele și este o componentă indispensabilă a multor enzime. Enzimele seleniului îndeplinesc funcții importante în organism și sunt răspunzătoare pentru protecția celulelor împotriva radicalilor liberi. În acest context, seleniul contribuie la protecția unor componente importante ale celulei, cum ar fi informațiile genetice, împotriva stresului oxidativ. În plus, o aprovizionare adecvată cu seleniu este importantă pentru funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar. De asemenea seleniul contribuie la o spermatogeneză normală precum și la menținerea sănătăţii părului și unghiilor.

 

Seleniu – de ce avem nevoie de o suplimentare rezonabilă

O nutriţie adecvată ar trebui să aibă prioritate. Seleniul și alte substanțe vitale ar trebui să fie disponibile în nutriție în cantități suficiente. Pentru a fi în siguranță în ceea ce privește aprovizionarea cu seleniu, este recomandată suplimentarea alimentației zilnice cu seleniu. Acest lucru este mai ales rezonabil dacă nutriția nu este suficientă pentru a acoperi necesarul de seleniu – din cauza nutriției dezechilibrate – sau dacă cererea de seleniu este crescută. Mai ales în perioadele de efort fizic ridicat și stress, la bătrânețe și în timpul sarcinii și alăptării, organismul nostru are nevoie de seleniu și adesea nu este aprovizionat suficient cu micronutrienți. Mai mult decât atât, anumite grupuri de populație (de exemplu, persoanele care suferă de malabsorbție cronică și maldigestie, vegetarieni, vegani) adesea nu consumă suficient seleniu.

 

Cefasel® 200 nutri Stix

Seleniu într-o formă care este bine utilizabilă pentru organismul uman.

Cefasel® 200 nutri Stix este un produs de înaltă calitate pentru aprovizionarea zilnică cu seleniu. Selen- Stix-ul cu aromă naturală de afine-lavandă conține seleniu sub formă de selenit de sodiu, cel mai ușor utilizabil de organism și caracterizat printr-o absorbţie și metabolizare specifică în sistemele de protecție. Administrare directă orală, fără lichid.

 

Supliment alimentar cu 200 μg seleniu.

Recomandare de consum: Luați conținutul unui plic pe zi direct, prin administrare orală, fără lichid. Plicurile pot fi deschise pe linia perforată în direcția săgeții.

Trebuie evitat consumul concomitent de selenit de sodiu și vitamina C, deoarece poate afecta biodisponibilitatea selenitului de sodiu. Totuși, un consum cu decalaj de timp (cel puțin o oră) nu are nici o influență.

*Seleniul susține funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar și contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, la menținerea sănătăţii părului și a unghiilor și la spermatogeneza normală.

 

Ingrediente: amidon, agenți de încărcare eritritol/manitol/hidroxipropil metil celuloză, arome naturale, acidificator acid citric, agent de îngroșare carboxi metil celuloză de sodiu, agent antiaglomerant acizi grași, selenit de sodiu. 100 % vegan. Fără gluten. Fără adaos de: alergeni, gelatină, coloranți, drojdie.

Note: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o alimentație echilibrată și variată și pentru un mod de viață sănătos. Cantitatea menționată, recomandată pentru aportul zilnic, nu trebuie depășită.

Poate avea efect laxativ în caz de supradozare.

 

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Ambalaj: Conţinut: 42 plicuri

Greutate netă = 42.3 g e

Disponibil în farmacii.

Fabricat în Germania.

Producător:

Cefak KG

Ostbahnhofstr. 15, 87437 Kempten/Germania

E-Mail: cefak@cefak.com

www.cefak.com

Deţinător notificare:

S.C. 3F Plantamed srl

Calea Victoriei 103-105,

Sector 1, București, România

Tel: 0213168931, Fax: 0213129580

https://farmaciile3f.ro/product/cefasel-200-nutri-stix/