Boli contagioase copiiHerpes adultiHerpes femei

AntiHerpes roll-on

Acționează direct asupra mecanismelor de multiplicare virală, împiedicând multiplicarea virusului herpetic

Calmează usturimea, durerea și mâncărimea provocate de apariția herpesului, împiedicând avansarea leziunilor

Efect antiinflamator; infecția virală este oprită prin acțiune astringentă și antivirală directă

De primă intenție ca adjuvant în:
• herpes labial
• senzația de tensiune, mâncărime sau arsură a buzelor

Se aplică soluția pe zonele afectate din prima zi, cât de des posibil, în fiecare oră; în următoarele 2 zile, se aplică o dată la 2 ore, iar în continuare de 3 ori pe zi.

Folosit corect, poate diminua neplăcerile din primele două zile, pielea se va vindeca și regenera, iar evoluția spre apariția crustelor poate fi evitată.

Antiherpes Roll-On conține un extract alcoolic special, din scoarță de stejar (Quercus cortex) și rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) . Combinația dintre aceste produse naturale are efect de împiedicare a acțiunii virusurilor herpetice, de calmare și regenerare a tegumentelor și mucoaselor.
Acest efect este sinergic susținut de dexpanthenol, o substanță cosmetică din roll-on care stimulează cicatrizarea și vindecarea leziunilor.

Aţi ales AntiHerpes Roll-on, un produs conceput pentru calmarea senzaţiilor de tensiune şi arsură care însoţesc apariţia herpesului. Aţi fǎcut o alegere bunǎ!

Antiherpes Roll-On conţine un extract alcoolic special, din scoarţǎ de stejar (Quercus cortex) şi rǎdǎcinǎ de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra).

Combinaţia dintre aceste produse naturale are efect de împiedicare a acţiunii virusurilor herpetice, de calmare şi regenerare a tegumentelor şi mucoaselor. Acest efect este sinergic susţinut de dexpanthenol, o altă substanţă cosmetică conţinută în soluţia antiherpetică, care stimulează cicatrizarea şi vindecarea leziunilor.

Senzaţia de mâncǎrime, tensiune şi uscǎciune a buzelor este deseori rezultatul unor influenţe externe, precum soarele, vântul şi frigul sau al unor alimente şi medicamente mai greu tolerate. Ele pot însǎ apǎrea şi ca un fenomen asociat unor situaţii tensionate (stresante) din viaţǎ sau ca urmare a unei infecţii virale, cum ar fi Herpes-ul. De cele mai multe ori, dupǎ senzaţia de iritaţie, locurile respective se înroşesc, se crapǎ, se umezesc şi se acoperǎ de cruste.

Folosirea Antiherpes Roll-On de la primele semne, cum ar fi senzaţia de tensiune, mâncǎrime sau arsurǎ a buzelor împiedică avansarea leziunilor şi favorizează vindecarea.

Compoziţie (INCI):
Aqua, Alcohol Denat, Glycyrhizia Glabra, Quercus cortex, D-Panthenol.

Administrare:
Aplicaţi soluţia în primele 2 zile cât se poate de des, în fiecare orǎ pe zonele afectate, apoi de 3-4 ori pe zi.

Folosit corect, puteţi fi siguri cǎ deja în primele douǎ zile neplǎcerile se vor diminua şi pielea se va vindeca şi regenera, iar evoluţia spre apariţia crustelor poate fi evitatǎ.

Produsul se gǎseste numai în farmacii. Întrebaţi farmacistul dumneavoastrǎ!
Acest produs este fabricat de ROMVAC COMPANY S.A.
pentru S.C. 3F Plantamed S.R.L., Calea Victoriei 103 – 105, Sector 1, 010068 Bucureşti

Tel: 021 316 8931 / 021 316 8935; Fax: 021 312 9580, www.3fplantamed.ro