Utile

Alergie sau răceală? Află cu un test simplu!

Pentru mămici este destul de dificil să facă diferența între o răceală și alergie la bebeluși sau copii. Uneori este dificil chiar și la copii mai mari sau adulți. Dar există totuși câteva semne de diferențiere. Dacă ți se pare că bebelușul sau copilul tău este răcit aproape tot timpul, atunci există posibilitatea ca el să aibă de fapt o alergie nazală  Răcelile trec de obicei în perioade cuprinse între o săptămînă și 10 zile. Alergiile, nu.

Încearcă să răspunzi următoarelor întrebări:

►   Nasul copilului este aproape întotdeauna înfundat sau curge?

►   Se șterge tot timpul la nas sau își apasă nasul (doctorii numesc aceasta salutul alergic)

►   Mucusul care i se scurge din nas este clar și subțire (și nu galben-verzui și consistent)?

►   Pare că strănută mult?

►   Ochii îi sînt roșii, apoși și îl mănâncă?

►   Pielea de sub ochi este închisă la culoare, purpurie sau albăstruie (doctorii numesc aceasta strălucire alergică?)

►   Respiră pe gură?

►   Pielea este iritată sau are o urticarie roșiatică și care îl mănâncă?

Dacă ai răspuns “da” la una sau mai multe dintre aceste întrebări, atunci  există o șansă mare ca copilul tău să fie alergic la ceva din mediul înconjurător.

Pentru rinită alergică la adulti si copii dupa 8 ani, 3F Plantamed recomandă NARIVENT, reduce edemul, congestia nazală și alte simptome semnificative în cazul rinitei alergice.

Pentru rinoreea din rinită alergică, sau pentru nasul înfundat în caz de răceală sau gripă, de la bebelusi pana la adulti, folosiți GRIPSTOP,  picături sau spray, care reepitelizeaza și hidratează mucoasa nazală și au și un  efect antiinflamator. GripSTOP poate fi administrat pe perioadă lungă, fără efecte secundare. Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.

RINOPANTEINA, sub formă de spray sau unguent este un remediu de neînlocuit în rinită alergică și medicamentoasă, la copii si adulti, pentru proprietățile sale de a reface integritatea structurală și funcțională a mucoasei nazale afectate de folosirea picăturilor vasoconstrictoare.

Copiii mici pot avea risc de apariţie a otitelor drept complicaţie a sinuzitelor, acuzând durere de ureche şi scăderea auzului.

RINOGERMINA reprezinta revoluţia în bacterioterapieşi tratează otita cu un singur puff în nas!

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click, aici farmaciile3f.ro (Produsul #Rinogermina se gaseste exclusiv in farmacii, neputand fi livrat prin curier din cauza conditiilor de pastrare)